BIND Kalender 2024

Maak jezelf of iemand anders blij met de ‘BIND’ kalender 2024!

‘Wat tonen en vertellen mensen wanneer je hen vraagt naar een voorwerp in stof of draad dat hen dierbaar is?’

Dat was de vraag waarmee BIND in 2022 op verkenning trok door de Antwerpse Zuidrand om er bijzondere textieltalenten en textielverhalen te ontdekken. Deze kalender toont de verscheidenheid aan liefde voor textiel en textieltechnieken die we in de BIND ontmoetingsateliers leerden kennen. Je krijgt tien verhalen van deelnemers. Het zijn verhalen over zowel verlies als herontdekking, over maken en dragen, geven en krijgen. Deze kalender is eveneens een uitnodiging voor jou om zelf aan de slag te gaan. Zo krijg je in de maand juli een stappenplan voor een eigen ontmoetingsatelier en vind je in de maand augustus alles voor een eigen borduurwerk.

Maak jezelf of iemand anders blij met deze unieke jaarkalender met meer feestdagen dan anders en elke dag nog plaats om aan te vullen wat voor jou belangrijk is.

bestellen via mail: info@doek-vzw.com
prijs: 25 euro (of geef wat je kan) 
oplage: 100 stuks – op is op!  

 
 
We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om de diensten en functionaliteit op onze site mogelijk te maken en om je interactie met onze dienst te begrijpen. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van dergelijke technologieën voor marketing en analyse. Bekijk het privacybeleid