Een nieuwe thuis voor DOEK!

Een nieuwe thuis voor DOEK!

De afgelopen jaren vond je DOEK in deFeniks in Mortsel. We hadden er een knus atelier en fijne buren. Maar DOEK wilde groeien! Om een textielthuis te zijn voor nog meer mensen, om regelmatig de deuren open te zetten voor jullie en om meer ruimte te hebben: meer ruimte voor meer ontmoetingen, meer mensen en meer ambachten.

Sinds december 2022 vind je DOEK in de Zirkstraat 36, in hartje Antwerpen. We worden er omringd door toffe organisaties als Fameus. De nieuwe locatie is een gedeelde textiel- en modemaakplaats voor onze ‘community of practice’ – een gemeenschap en netwerk van mensen met een hart voor textiel en een maatschappelijk engagement, die (samen) met deze thema’s aan de slag willen gaan. We verwelkomen graag nieuwe handen en stemmen – ken of ben jij iemand met een bijzonder textieltalent of -idee? Dan kan je ons steeds contacteren!

Op zondag 7 mei openen we de deuren van ons atelier voor het grote publiek – dan is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen naar wat DOEK doet en waar DOEK voor staat!

We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om de diensten en functionaliteit op onze site mogelijk te maken en om je interactie met onze dienst te begrijpen. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van dergelijke technologieën voor marketing en analyse. Bekijk het privacybeleid